Hrvatski radio

Radio Split

Izložba "Pogled kroz moj prozor"

23.04.2020.

11:27

Autor: Mladen Vuković

Izložba "Pogled kroz moj prozor"

Izložba "Pogled kroz moj prozor"

Foto: - / -

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata u ovo vrijeme pandemije raspisao je natječaj za likovne radove s temom "Pogled kroz prozor" u tehnici i formatu po vlastitom izboru. Radovi su trebali biti rukom izrađeni (ne digitalno) i pristiglo je više od dvadeset radova.

 

Najvedriji radovi odrasle osobe i djeteta su nagrađeni i autori su dobili besplatni tečaj crtanja i slikanja u Zlatnim vratima (https://zlatnavrata.hr/…/tecaj-crtanja-i-slikanja-djecu…/120).
Koliko nam je bio težak zadatak koji je stavljen pred nas, možete se i sami uvjeriti na virtualnoj izložbi u Lođi Zlatnih vrata, na kojoj su postavljeni svi pristigli radovi. Osim talenta, žiriju je u izboru presudio optimizam i vedrina koji  
vladaju na slikama, a koji su nam svima potrebni u ovim teškim vremenima - kaže nam ravnateljica Zlatnih vrata Danijela Ćukušić.


Nagrađeni su Ana Vidović Roguljić i Lucija Pjerov, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i trudu koji ste uložili u ovaj likovni zadatak. Uvjerenja o sudjelovanju bit će svima dodijeljenja, te ćemo Vas kontaktirati za njihovo preuzimanje. Nadamo se skorom susretu u Zlatnim vratima - dodala je Danijela Ćukušić.

Ovdje je virtualna izložba i video radova:
https://web.facebook.com/centar.zlatna.vrata/posts/3165886180122461?__xts__

Danijela Ćukušić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.