Hrvatski radio

Radio Split

Koncert na Poljudu "To je moja zemlja"

06.06.2019.

08:56

Autor: Denis Šabić

Koncert na Poljudu "To je moja zemlja"

Koncert na Poljudu "To je moja zemlja"

Foto: - / -

Veliki humanitarni koncert u čast hrvatske glazbe "To je moja zemlja" u nedjelju 9. lipnja 2019. na stadionu Poljud u 20 sati ugošćuje brojne pjevače, njime će se dati počast i preminulim doajenima hrvatske glazbe

Arsenu Dediću, Tomislavu Ivčiću, Vinku Coci, Vici Vukovu, Dinu Dvorniku i Oliveru Dragojeviću - poručuju organizatori. Čisti prihod je namijenjen za opremanje Urološkog odjela KBC-a Split.
 
Svoje najveće hitove 9. lipnja na Poljudu uz glazbenu pratnju orkestra izvest će Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić i klapa Lučica, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, Klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.
 
Među posjetiteljima koncerta bit će i gđa Janja Coce, supruga preminulog trogirskog slavuja Vinka Coce koja nam je kazala: "Ova gesta organizatora ugodno me iznenadila. Jako sam sretna da se ovakvi koncerti 
održavaju i rado bi da ih bude još i više, da se čuju sve te divne pjesme. Zahvalna sam što će se spomenuti i naši slavuji kojh više nema. Za mene je naravno tu na prvom mjestu Vinko, ali i sve njegove preminule kolege. Vjerujem uz sva imena koja nastupaju da će se publika divno zabaviti a sve te naše pjesme na taj način ostaju vječne i slušat će ih i mlađe generacije.
Zahvaljujem organizatoru još jednom na predivnoj gesti u sjećanje na mog Vinka i rado ću doći na koncert sa svojim prijateljima iako će to za mene biti vrlo emocionalan trenutak znajući što su Vinku značili i pjesma, i poljudski koncerti i sam Poljud.
 
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna (u obiteljskom paketu za 4 i više kupljenih ulaznica cijena ulaznice je 60 kuna).
 
Ulaznice ćemo dijeliti i našim slušateljima u Vikend programu 8. lipnja između 11 i 12 sati!
 
Koncert ćemo izravno prenositi i na valovima radio splita.
 
Evo što nam je o koncertu kazao organizator Ivica Bubalo iz tvtke Picaferaj:  

IVICA BUBALO 1

IVICA BUBALO 2

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.