Hrvatski radio

Radio Split

Marin Tudor u izlogu

24.04.2015.

12:38

Autor: Miranda Hrabar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U staklenom izlogu ispred splitske robne kuće Prima, u kojem glumac Marin Tudor - tijekom trajanja Marulićevih dana - izvodi performans "Tu sam", danas je najavljen mjuzikl "Srce na sceni". Predstava će u subotu u podne biti izvedena na pozornici splitskoga HNK-a, u izvankonkurencijskom programu. Predstavu je režirao glumac Slavko Sobin, a u njoj sudjeluju članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom SRCE. Mladi ljudi s različitim stupnjevima tjelesnih oštećenja pokazali su da granice ne postoje: napravili su hit predstavu koju je pogledalo 6 tisuća ljudi, dovodeći tako u pitanje brojne predrasude o ljudima s posebnim potrebama - kazao nam je producent Marijo Bašić.

Tudorov performans novina je Marulićevih dana, a mjesto održavanja - stakleni izlog ispred Prime - postao je mjesto susreta gostiju Marulićevih dana. Tudor u izlogu prima umjetnike, domaćine, publiku, slučajne prolaznike. Nakon zajedničke fotke u izlogu, Miranda Hrabar pitala je Tudora kako provodi vrijeme u izlogu:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.