Hrvatski radio

Radio Split

Mješovita klapa Filip Dević i Jadran u starogodišnjem programu Radio Splita

31.12.2018.

13:11

Autor: Eduard Gracin

Jadran i mješovita klapa Filip Dević u malom studiju Radio Splita

Jadran i mješovita klapa Filip Dević u malom studiju Radio Splita

Foto: - / -

Nakon nekoliko godina stanke, ponovno je mješovita klapa Filip Dević uveselila naše slušatelje nastupom uživo u studiju Radio Splita. Prije 2 tjedna su iznenadili našega Jadrana u njegovoj posljednjoj emisiji prije mirovine izvodeći "Uvik isti". Jadran im je uzvratio na isti način - ušao u studio.

Pregršt je bilo emocija u hodnicima Radio Splita tijekom starogodišnjeg programa. Ponovno je nastupila "naša" mješovita klapa Filip Dević uživo u našemu studiju na staru godinu. Sve je bilo isto, osim što više nije Jadran u programu. Umjesto njega, Vedran Očašić ugostio je Devićevce u malom studiju 4 Radio Splita. Naime, zbog radova u našim studijima, pa i u velikom, odakle su uvijek nastupali uživo, nismo bili u mogućnosti to učiniti na isti način ovoga puta. Naš ton majstor, Ante Dorić, kako vidite na fotografijama, smjestio je svoju opremu na našemu hodniku, a klapu pored sebe. Jadran nas je ipak posjetio oko 13 sati, na isti način kako je njega mješovita klapa iznenadila prije 15-tak dana - ušao je nenajavljeno u studio i nakratko razgovarao u programu sa našim slušateljima koji su ga toplo pozdravili. Mješovita klapa Filip Dević u svom je nastupu premijerno izvela novu pjesmu posvećenu Hajduku. 

SNIMKU NASTUPA MJEŠOVITE KLAPE FILIP DEVIĆ POSLUŠAJTE U NAŠEM NOĆNOM PROGRAMU, 1.1.2019. NAKON ZAVRŠETKA PROGRAMA DOČEKA NOVE GODINE.

 

Pogledajte i kraće videozapise snimljene tijekom nastupa mješovite klape Filip Dević.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.