Hrvatski radio

Radio Split

Oliver u Spaladium areni 15.12.2017.

13.11.2017.

17:00

Autor: Eduard Gracin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Popularni splitski pjevač nastupit će u splitskoj Areni u povodu 70.-tog rođendana. U koncertu će sudjelovati više od stotinu izvođača izvodeći tridesetak njegovih najpoznatijih pjesama koje su postale dio naših života, kao i generacija koje će uslijediti.

Oliver je započeo proslavu 70.-tog rođendana u ožujku u zagrebačkoj Areni kada je nastupio uz Zagrebačku Filharmoniju kojom je ravnao maestro Alan Bjelinski. To će učiniti i 15. prosinca 2017. u splitskoj Spaladium areni koja će zasigurno biti ispunjena brojnim poštovateljima Olivera i njegovog glazbenog opusa. Na pozornici će mu se pridružiti i njegovi prijatelji - Gibonni, Tedi Spalato, Stjepan Hauser, njegovi Dupini, zbor Izvor i drugi. 

Na konferenciji za novinare, održane u Splitu u ponedjeljak, 13. studenog, nazočnima su predstavljeni detalji ovog rođendanskog koncerta. Bit će to, kako je rečeno, slavlje glazbe u kojemu će brojna publika imati znatnu ulogu. Ulaznice za ovaj su koncert puštene u prodaju istoga dana u 13 sati i nakon sat vremena više je od polovine ulaznica već pronašlo svoje vlasnike. Cijene ulaznica su za ovaj koncert u cjenovnim razredima: 190 - 230 - 260 - 590 kuna. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.