Hrvatski radio

Radio Split

Preuzmite besplatne karte za Božićni koncert u HNK-u Split

15.12.2021.

10:54

Autor: HNK Split

Božićni koncert

Božićni koncert

Foto: HNK Split / HNK Split

Zbor Hrvatskog narodnog kazališta Split, Orkestar Hrvatske ratne mornarice, Klapa Sveti Juraj te vokalne solistice Antonija Teskera i Helena Gudelj, pod ravnanjem maestra Vetona Marevcija i maestra Tonća Ćicerića, izvest će svečani Božićni koncert u HNK Split 23. prosinca s početkom u 20 sati. Koncert je božićni poklon Turističke zajednice grada Splita i splitskog kazališta građanima Splita.


Besplatne će se ulaznice moći preuzeti na blagajni Kazališta od srijede 15. prosinca. Kako bi što više građana došlo do svojih ulaznica izdavat će se najviše dvije ulaznice po osobi.

U najsvečanije doba godine izvođenjem popularnih božićnih napjeva u ambijentu splitskog nacionalnog kazališta uvest će nas sjedinjene glazbene snage HNK Split i HRM. Na programu su evergreeni autora kao što su GF Händel, I. Berlin, J. Williams, F. Dugan st., K. Kraus, A. Adam, tradicionalni božićni napjevi pa sve do suvremenih popularnih autora kao što su John Lennon, Leonard Cohen ja Jose Feliciano. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.