Hrvatski radio

Radio Split

Ričard od Zadra gostuje s predstavom "Oči Uoči Zgospod'non"

21.02.2022.

00:10

Autor: HRT Radio Split

Ričard

Ričard

Foto: KUD Bleke i konji / KUD Bleke i konji

Popularna predstava 'Oči Uoči Zgospod'non' gostuje u Solinu i Splitu sljedećeg vikenda. To je peta predstava zadarskog KUD-a Bleke i konji, koja je premijerno izvedena 2018. godine i u njoj glavnu ulogu tumači autor predstave Enio Meštrović, popularni zabavljač i performer Ričard koji je u međuvremenu postao i utjecajni zadarski gradski vijećnik.

Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. U predstavi igraju i Dragan Veselić, Gordana Hleb i Marco Grabber.

Prva predstava je na programu u Comedy clubu Salona (hotel Salona Palace) u subotu, 26. veljače, u 21 sat. Dan poslije, u nedjelju u 20 sati predstava igra u dvorani Lora.

Ulaznice po cijeni 80 kuna su dostupne u prodaji online na adriaticket.com, a rezervacije se vrše na broj 091 767 90 49 ili na Facebook stranici Arlekin.

Karte se u Splitu mogu kupiti na blagajni dvorane Lora svaki dan od 16 do 19, a u Solinu na recepciji hotela Salona palace svaki dan od 8 do 22 sata.

Sukladno odluci civilnog stožera, ulaz na predstavu je uz covid potvrdu, a bit će omogućeno brzo testiranje pred izvedbu po cijeni od 50 kn.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.