Hrvatski radio

Radio Split

Roman „Ljubavna pjesma“ Ante Jeličića Belece

25.05.2023.

15:07

Autor: Miranda Hrabar

Ante Jeličić Beleca

Ante Jeličić Beleca

Foto: HRT / HRT

„Ljubavna pjesma“ naslov je romana Ante Jeličića Belece, umjetnika i sportaša koji je u svojih ne puno godina života prikupio puno života u godinama. Da predstavljanje novog romana ne bi palo u drugi plan, iz Antine bogate i zanimljive biografije samo ćemo naznačiti da je nakon završenog studija sportskog menadžmenta u Splitu, te MBA u SAD-u, postao izbornik rukometne reprezentacije Australije, a time i najmlađi izbornik rukometne reprezentacije u povijesti.


Ljubav prema pisanoj riječi otkrio je za studentskih američkih dana pa će mnogima sada kliknuti poveznica s pitanjem: „Je li to onaj što je napisao „Eskort djevojku“ i „Ljubavnu molitvu“? Da, to je taj Ante koji je prije predstavljanja „Ljubavne pjesme“ došao u naš studio i objasnio neke nedoumice vezane uz novi roman, a proizašle iz samog naslova knjige ali i Oliverove fotografije na naslovnici. Uživajte u sjajnoj priči junaka romana, samozatajnog Buda Bulina koji u Californiji živi - Dalmaciju. Uoči zagrebačkog i splitskog predstavljanja knjige, s Antom Jeličićem razgovarala je Miranda Hrabar pitajući ga koji su to okidači utjecali da se u sport umiješa ljubav prema pisanju:


Ljubavna pjesma

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.