Hrvatski radio

Radio Split

Sezonu u Ljetnom kinu Bačvice zatvaraju stend up komičari

19.09.2022.

11:21

Autor: Splitska scena, Radio Split

Splicka Scena

Splicka Scena

Foto: SplickaScena / SplickaScena

Petorica splitskih stand-up komičara i doktori "puknuća" donose jedinstven oproštaj od lita 21. i 22. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Ovo ljeto zaista je bilo bogato događanjima u gradu pod Marjanom, a sam njegov kraj obilježit će „najsplitskiji“ show – „Puknuta ekipa za kraj lita“. Koktel komedije i glazbe smiksat će splitski izvođači pa ćete tako idući tjedan moći uživati uz stand-up show i koncert u ljetnom kinu Bačvice, jer 21. i 22. rujna od 20 sati za vas nastupaju SplicaScena i Kuzma & Shaka Zulu!

Komičari SplickeScene već godinama nasmijavaju, ne samo publiku u gradu pod Marjanom, nego diljem Hrvatske i šire. Redovito osvježavaju svoj repertoar i stalno donose nešto novo.

Ovom prilikom izvode presjek najboljeg materijala prošle sezone, tj. sezone 2021./2022. Što su u tom razdoblju doživjeli i što im je sve palo na pamet ispričat će vam u ljetnom kinu Bačvice.

Ova „splitska“ ekipa – Tomislav Primorac (Hercegovac), Ivica Lazaneo (Bračanin), Ante Travizi (Talijan), Josip Škiljo (Vlaj) i Vanja Dobrijević (Šibenč… Srbin) nasmijat će vas do suza, a nakon njihova nastupa show se nastavlja uz party za ekipu.

Nakon lanjskog rasprodanog zatvaranja sezone u ljetnom kinu, svakako se nadaju da ovo postaje tradicija. Ove godine pripremili su dupli show i puno bolju produkciju. Želja im je da se

ljudi dobro nasmiju i nakon toga ostanu družit se uz muziku pa da pomalo jednog dana ovo postane najiščekivaniji ljetni događaj u gradu.

Da nitko ne ostane žedan pobrinut će se Luka Žižić i ekipa iz Split Circusa koji su ne samo dugogodišnji suradnici SplickeScene i Kuzme & Shaka Zulu, nego i prijatelji. Očekuju vas

popularne cijene pića te prijateljska i opuštena atmosfera.

Dakle, iduću srijedu (21.09.) nakon stand-up izvedbe slijedi glazbeni program uz DJ Angela, a u četvrtak (22.09.) odmah poslije komičara na pozornicu se penju legendarni Kuzma & Shaka

Zulu! Na ovaj dvojac ne treba trošiti riječi, doktori puknuća će svoju provjerenu terapiju vrhunske zabave primijeniti na sve koji budu u publici!

Lito ide mala polako u kraj, a na vama je da se oprostite se od ljeta na dosad nezabilježen način uz ovu puknutu ekipu!

Ulaznice za stand-up show prve večeri (srijeda 21.09.) vrijede i za koncert nakon stand-up showa drugu večer (četvrtak 22.09.), a dostupne su putem sustava Entrio i CroatiaTickets.

𝗖𝗜𝗝𝗘𝗡𝗔 𝗨𝗟𝗔𝗭𝗡𝗜𝗖𝗔:

𝑆𝑡𝑎𝑛𝑑-𝑢𝑝 𝑠ℎ𝑜𝑤 21.09. + 𝐾𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡 𝐾𝑢𝑧𝑚𝑎 & 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑎 𝑍𝑢𝑙𝑢 22.09. -> 𝟳𝟬 𝗸𝗻 (𝟵,𝟮𝟵 €) 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 /

𝟴𝟬𝗸𝗻 (𝟭𝟬,𝟲𝟮 €) 𝗻𝗮 𝗱𝗮𝗻

𝑆𝑡𝑎𝑛𝑑-𝑢𝑝 𝑠ℎ𝑜𝑤 22.09. + 𝐾𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡 𝐾𝑢𝑧𝑚𝑎 & 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑎 𝑍𝑢𝑙𝑢 22.09. -> 𝟳𝟬 𝗸𝗻 (𝟵,𝟮𝟵 €) 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 /

𝟴𝟬 𝗸𝗻 (𝟭𝟬,𝟲𝟮€) 𝗻𝗮 𝗱𝗮𝗻

𝑈𝑙𝑎𝑧𝑛𝑖𝑐𝑎 𝑠𝑎𝑚𝑜 𝑧𝑎 𝑘𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡 𝐾𝑢𝑧𝑚𝑎 & 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑎 𝑍𝑢𝑙𝑢 22.09. -> 𝟰𝟬 𝗸𝗻 (𝟱,𝟯𝟭 €) 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 / 𝟱𝟬 𝗸𝗻

(𝟲,𝟲𝟰 €) 𝗻𝗮 𝗱𝗮n

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.