Hrvatski radio

Radio Split

Splitski komičari nastupaju diljem Dalmacije

15.02.2019.

07:28

Autor: Mladen Vuković

Foto Nikola Radovani

Foto Nikola Radovani

Foto: - / -

Nakon dva programa za Valentinovo u Splitu, nastupi splitskih stand up komičara, okupljenih u kolektivu SplickaScena, nastavljaju se ovog vikenda u tri dalmatinska grada. U petak 15. veljače gostuju u Trogiru s „Dalmatinskom stand up comedy večeri“,

u Day&Night klubu Focus u 20 sati nasmijavat će vas Josip Škiljo, Ante Travizi i Vanja Dobrijević.

U subotu su raspoređeni na dvije fronte. Zadarsku publiku nasmijavat će Tomislav Primorac sa svojim solo showom „Ja sam ti takav“, dok je ostatak kolektiva - Splićanin Josip Škiljo, Kaštelanin Ivio Musulin i Bračanin Ivica Lazaneo u Hrvatskom domu u Visu u 20 sati.

Programski bogat tjedan završavaju nastupom u Sinju u nedjelju 17. veljače u klubu The Best u 20 sati gdje se predstavljaju Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivo Musulin.

U nadolazećim tjednima očekuje ih još puno gostovanja po Dalmaciji, od Šibenika, Hvara do Metkovića i Dubrovnika, a sve nastupe možete upratiti na njihovoj facebook stranici: https://www.facebook.com/splickascena/

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.