Hrvatski radio

Radio Split

Trodnevni glazbeni Festival Aj Cha u Splitu

16.08.2017.

08:31

Autor: MV

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Koncertom Songkillersa započinju tri dana Aj Cha festivala prepuna dobre glazbe i zabave. Već od popodnevnih sati, 18. 08. na splitskoj plaži Bačvice, na After beach partyju od 17 sati će na Jägermeister pozornici nastupiti DJ Bocca Sofistifunk koji će ritmovima rasplesati sve ljubitelje glazbe.

Kala stage na splitskoj rivi ugostit će James Brown tribute band koji će festivalu donijeti dašak prošlosti sa svima poznatim hitovima legendarnog Kralja funka, na istoj lokaciji zabava se nastavlja uz plesne ritmove DJ Kristijan Shoomadisco Klačar.

U isto vrijeme na Kino stageu u Ljetnom kinu Bačvice domaću publiku će rasplesati veliki Dinov prijatelj I kolega Bane sa Songkillersima. Songkillersi i Dino su snimili i nekoliko dueta, a s Banom je trebao nastupiti i na Dori. Dina su pratili i na koncertu u Münchenu, na kojem je snimljen album „Live in München“ po mnogima jedan od najboljih live albuma u Hrvatskoj. Nema sumnje da će atmosfera u Ljetnom kinu biti kao i tada, a band će pjevati svoje i Dinove hitove. Zabava pod vedrim nebom se nastavlja i nakon njih do dugo u noć u sličnom tonu uz DJ E Jay Maminho.

Ljetno kino je također, jedna od lokacija vezana za Dinov život, kao i život Splita. Ljetno kino Bačvice je jedino splitsko kino na otvorenom, a iza sebe ima već 63 godine kontinuiranog prikazivanja filmova, a bilo je i ljetna pozornica većini izvođača jer se takva lokacija pokazala kao odlična alternativa zagušljivim klubovima.

Ipak, oni najželjniji dobre zabave i dobre glazbe moći će nastaviti plesati do ranog jutra na After party-u u Clubu Zenta ex. Shakespeare uz DJ Blacksoul pres. PEZNT.

U tri dana festivala još će mnogo izvođača rasplesati grad pod Marjanom u spomen na Dina Dvornika.

Ulaznica za koncert Songkillersa se prodaju u sustavu Entrio.hr, Croatia - tickets.com i ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.