Hrvatski radio

Radio Split

U nedjelju 11. županijski krnjeval u Kambelovcu

16.02.2017.

17:18

Autor: RS

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

11. županijski krnjeval održat će se u nedjelju, 19. veljače 2017. u Kaštelima u organizaciji Karnevalske udruge Polantana iz Kambelovca. Svečani program počinje prijamom kod kaštealsnskoga gradonačelnika u 14:30 u restoran Bimbijana.

Krnjevalska povorka kreće u 15 sati iz Marine "Kaštela" (Kaštel Gomilica), Primorskom ulicom te Obalom Kralja Tomislava preko Polantne do Brca u Kaštel Kambelovcu.

11. Županijski krnjeval okuplja maškare iz svih gradova Splitsko-dalmatinske županije: Trogir, Solin, Split, Omiš, Imotski, Sinj, Omišalj (Otok Krk), Proložac, udruga Srce zagore...

U povorci će sudjelovati nekoliko stotina sudionika iz 20-tak udruga iz cijele Dalmacije. Povorka će se kretati dionicom dugom 3 kilometara, a na tom putu će biti postavljeno 5 pozornica na kojima će voditelji uveseljavati program. Po završetku povorke za sve sudionike krnjevala organizirana je večera u restoranu Mamut gdje će ih zabavljati bend Diktatori.

Prijava za XI. Županijski krnjeval:

Telefonski - predsjednik udruge - gosp. Stipe Krokar (091/500-1355)
Web stranice udruge -
www.polantana.hr
Facebook-a
https://www.facebook.com/polantana/

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.