Hrvatski radio

Radio Split

U Solinu prezentacija promotivnog videa realiziranog u okviru EU projekta "Otvorene ljetne pozornice Urbane aglomeracije Split"

01.04.2022.

12:22

Autor: Denis Šabić

Mirjana Žižić

Mirjana Žižić

Foto: Denis Šabić / HRT Radio Split

U Solinskog gradskoj vijećnici održana je prezentacija promotivnog videa realiziranog u okviru EU projekta "Otvorene ljetne pozornice Urbane aglomeracije Split".Grad Solin je nositelj ovog projekta, a partneri su: Turistička zajednica Grada Solina, gradovi Omiš, Trogir, Kaštela te općine Dugopolje, Lećevica i Klis kazala je   Mirjana Žižić pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo zaštitu okoliša i EU fondove . Dodala je da je veći dio novca osiguran iz Europskih fondova ....


Mirjana Žižić

Mirjana Žižić

Foto: Denis Šabić / HRT radio Split

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević izrazio je zadovoljstvo projektom vrijednog više od 32 milijuna kuna koji će poduprijeti turističku ponudu svih gradova i općina koji su u njemu sudjelovali ..

Dalibor  Ninčević

Dalibor Ninčević

Foto: Denis Šabić / HRT Radio Split

Ukupna vrijednost projekta “Otvorenih ljetnih pozornica UAS” iznosi 32.750.759,23 kuna, od čega je EU sufinanciranje 27.838.145,30 kuna. Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija. Vrijeme provedbe projekta je od 8.8.2018. – 8.2.2023.g. Evo što su nam u svezi vrijednog projekta još kazali Mirjana Žižić i Dalibor Ninčević.

Intervju-Mirjana Žižić i Dalibor Ninčević

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.