Hrvatski radio

Radio Split

Večer humora i knjiga Marijana Grbavca

24.02.2019.

07:37

Autor: RS

Večer humora i knjiga Marijana Grbavca

Večer humora i knjiga Marijana Grbavca

Foto: - / -

U organizaciji Gradske knjižnice Kaštela u ponedjeljak 25. veljače 2019. u 19 sati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću održat će se Večer humora uz predstavljanje knjige “Materin šudarić” Marijana Grbavca – Mirića. Poznati prološki glumac, redatelj, scenarist, tekstopisac

te osnivač i voditelj Dramskog ansambla Proložac Marijan Grbavac predstavit će i u Kaštelima svoju prvu knjigu “Materin šudarić” u kojoj na sebi svojstven način piše o zanimljivim šaljivim dogodovštinama imotskog čovjeka. U knjizi se nalaze i brojni drugi Marijanovi humoristični tekstovi, kao i tekstovi s kojima je sudjelovao u emisiji Radio Splita ”Kad se smijah tad i bijah”.

Marijanova knjiga je krajem prošle godine objavljena u nakladi Matice hrvatske - Ogranak u Imotskom, a uz autora, u večeri humora ulomke će uprizoriti glumci Ivana Giove Župa i Nada Kovačević, dok je za glazbenu pratnju zadužena Tea Leko.

O knjizi će govoriti novinar i urednik knjige Mladen Vuković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.