Hrvatski radio

Radio Split

Zatvaranje prometa zbog radova na cestama

19.01.2022.

Zadnja izmjena 17:21

Autor: HRT Radio Split

Radovi na cesti

Radovi na cesti

Foto: HRT / HRT

PROLOŽAC - POSTRANJE

Zbog izvođenja radova gradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda i vodoopskrbe aglomeracije Imotski, zatvara se za sav promet dio županijske ceste ŽC 6176 (Postranje /nerazvrstana cesta – Ž6157/), od raskrižja za zaseok Bajići do restorana Dijamant, u razdoblju od ponedjeljka 6. ožujka 2023. godine do ponedjeljka 10. travnja 2023. godine. Kao obilazni pravac određuju se nerazvrstane ceste kroz zaseoke Buće i Bajići. Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi osigurat će se selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila: MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca, i sl). Sudionike u prometu molimo za strpljenje i pojačani oprez, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazne pravce.Makarska

Zbog izvođenja građevinskih radova investitora VODOVOD d.o.o., Makarska, Vrgorska 7 A, u ulici Petra Perice u Makarskoj (raskrižje pokraj Gradskog groblja u Makarskoj – kat. čest. zem. 3823/6 k.o. Makarska-Makar), za potrebe vodoopskrbnog zahvata na postojećem cjevovodu, privremeno će se zatvoriti za sva vozila u zoni radova. Vrijeme predviđeno za zatvaranje prometa je od dana 21. veljače 2023. godine pa do 10. ožujka 2023. 

Prugovo

U naselju Prugovo 23. 11. 2022. godine počeli su radovi izvanrednog održavanja državne ceste D56, Drniš - čvor Klis Grlo. Za vrijeme radova promet će se državnom cestom odvija uz postavljenu privremenu regulaciju prometa. Planirani završetak radova je 15. 11. 2023. godine. 

Karakašica - Lučane

Obavještavamo Vas da se zbog radova sanacije pokosa od ponedjeljka 24. 10. 2022. do daljnjega zatvara za sav promet dionica županijske ceste Ž 6117 Karakašica( D1) – Lučane – D 56. Za zamjenski pravac određuje se Karakašica (D1) – Sinj i Radošić (D56) – Sinj. Sudionike u prometu molimo za pojačani oprez i upozoravamo da je promet reguliran privremenom prometnom signalizacijom.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

Svi za Lećevicu

radionice