Hrvatski radio

Radio Split

"KTF – od Biskupove palače do Kampusa"

30.03.2022.

13:28

Autor: Denis Šabić

KTF Split

KTF Split

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

Susret će se održati 31. ožujka (četvrtak) 2022. godine s početkom u 18.00 sati u amfiteatru KTF-a (A0-2), Ruđera Boškovića 35. Prof. dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić će nas podsjetiti na početak djelovanja i razvoj Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, dok će prof. dr. sc. Dražan Jozić kratko predstaviti novu znanstvenu opremu kojom Fakultet raspolaže.

Potom će uslijediti obil azak novih studentskih i znanstvenih laboratorija, učionica, tj. prostora u kojima Fakultet danas djeluje. S posebnim zadovoljstvom bit će predstavljen i „Mali muzej KTF-a“ sa svojom zbirkom predmeta, literature i laboratorijske opreme koja će vas podsjetiti na 60-godišnju povijest KTF-a.

KTF Split

KTF Split

Foto: Privatna zbirka / privatna zbirka

Prof. dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić u razgovoru nam je istaknula da su na fakultetu jako zadovoljni što su smogli snage, želje i mogućnosti fakultetsku priču privesti kraju kada se razmišlja o obnavljanju zgrade, opremanju interijera i predstavljanja  pravog Malg muzeja KTF-a“

Intervju - Prof. dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.