Hrvatski radio

Radio Split

89. Mrdujska regata u nedjelju u 11 sati

01.10.2020.

18:46

Autor: RS

Foto JK Labud

Foto JK Labud

Foto: - / -

Zbog izuzetno loših vremenskih uvjeta koje meteorolozi najavljuju za ovu subotu, 3. listopada, Regatni odbor je odlučio da se start 89. Mrdujske regate pomiče na rezervni termin 4. 10. u nedjelju u 11 sati.

Jedriličarski klub Labud, organizator regate, već prije je objavio nove uvjete regatavanja: “Prijave se obavljaju isključivo online, neće biti masovnih okupljanja, ni sastanka kormilara uoči starta, a ni dodjele pokala nakon jedrenja, plaćanja kotizacija nema, a pokale će najbolji preuzeti naknadno.” 
Zaljubljenici jedrenja će se sastati na startu, svaka posada će na svom brodu, na svojoj palubi, zajedriti, uživati, oploviti oko Mrduje te proći ciljnu liniju i svatko će put svog domicilnog kluba i veza. I tako u cilju čuvanju zdravlja svih jedriličara, ove godine okupljanja i druženja po kojima je osim po masovnosti Mrduja također poznata, jednostavno nema! - poručili su organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.