Hrvatski radio

Radio Split

Groove Masters u emisiji Jezgra Radio Splita

24.03.2023.

10:00

Autor: Klupska Scena

Groove Masters

Groove Masters

Foto: Alan Mornar / HRT

Iza imena Groove Masters kriju se Šime Perković (26) & Lovre Nenadić (24). Duo je osnovan prije 8 godine u Zadru te je od tada u aktivnom radu. Zasebno se bave DJ-ingom 9 godina te zadnje 4 godine produkcijom što je rezultiralo službenim izdanjima na domaćim i stranim etiketama. Izdali su 4 EP-ja na Dobrom House-u te po singl za Deepnd, Hood Stories i Forward Thinking Records. U svojim setovima većinom puštaju Tech House i House s dozom Minimala. Osvojili su nagradu Ambasador za najperspektivnije izvođače u regiji za 2022. godinu u organizacije Klubske Scene. Odradili su preko 70 nastupa u 2019. godini od kojih se može izdvojiti rezidencija na plaži Zrće. 2020. godine pokrenuli projekt Selected Croatia s kojim su suorganizatori Zadar Sunset Festivala. Nastupali su diljem Hrvatske od čega bi izdvojili nastup na BSH Šalata s Chris Stussyjem, Diamod klub na Krku, Aquarius klubu u Zagrebu te brojni festivali na plaži Zrće.

    • Linktree: https://linktr.ee/groove_masters

    • Instagram: https://www.instagram.com/groove_masters/

    • Facebook: https://www.facebook.com/Groove-Masters-415918105200154/

    • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCmGlm-wBul2OfPt_EOoMl3Q

    • SoundCloud: https://soundcloud.com/groove-masters

    • Mixcloud: https://www.mixcloud.com/sime8/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici