Hrvatski radio

Radio Split

Upis djece u Jedriličarski klub Split

17.03.2021.

12:39

Autor: RS

Upis djece u Jedriličarski klub Split

Upis djece u Jedriličarski klub Split

Foto: - / -

Jedriličarski klub Split pokrenuo je novi program jedrenja u radio-upravljivim jedrilicama. Program je namijenjen djeci i mladima u dobi od 7+ godina i besplatan je za sve polaznike. Klub osigurava svu potrebnu opremu.

Iako se jedriličarski sport i jedrenje "na daljinu" mogu učiniti zahtjevnima za nove polaznike, treneri kompleksne pojmove tehnike jedrenja, jedriličarskih pravila, meteorologije i tehničkih pojmova, uvijek stručno "prevedu" na jednostavniji jezik, razumljiv i zanimljiv dječjem uzrastu.

Bavljenje bilo kojim vidom jedriličarskog sporta izvrsna je prilika za savladavanje brojnih znanja i vještina, primjenjivih u svakodnevnom životu. Osim stjecanja vještine upravljanja jedrilicom, djeca se bavljenjem jedriličarskim sportom uče samostalnosti, razvijaju motoričke vještine i usvajaju brojna tehnička znanja i vještine. Usto, boravak na moru i svježem zraku ne škodi nikome - poručuju iz kluba. 

Treninzi se održavaju svake srijede od 15.30 sati u Lučici Jedriličarskog kluba Split na adresi Lučica 4 u Splitu.

Broj polaznika je ograničen, a više informacija možete dobiti kod voditelja programa na +385 95 798 4910 ili slanjem upita na jk.split@gmail.com

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.