Hrvatski radio

Radio Split

26-godišnji Trogiranin dilao drogu

25.07.2015.

11:01

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, a u sklopu čega su obavili pretragu obiteljske kuće u Trogiru. Tom prilikom je osumnjičeni predao tri vrećice s drogom amfetamin sveukupne težine 378,6 g, jednu vrećicu s drogom kokain težine 36,2 g, drogu marihuanu težine 16,8 g, digitalnu vagu za precizno mjerenje s tragovima droge amfetamin, jedan pištolj marke brevet i 88 komada streljiva. Daljnjom pretragom je pronađen uređaj za vakumiranje s tragovima droge amfetamin kao i novčani iznos od 11600 kuna. Protiv 26-godišnjaka je podnijet Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Triljani crtali fašističke znakove

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika i 20-godišnjakom. Sumnjiče se da su 7. srpnja u Trilju na fasadi zgrade osnovne škole u dužini oko 200 m, crvenim sprejom nacrtali 16 znakova „kukastog križa“ i 6 slova „U“ s križem u sredini. Protiv njih je podnijeto Posebno izviješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.