Hrvatski radio

Radio Split

4. Sajam mogućnosti u Kaštel Starom

04.10.2019.

16:00

Autor: RS

4. Sajam mogućnosti u Kaštel Starom

4. Sajam mogućnosti u Kaštel Starom

Foto: - / -

Sukladno nacionalnom preventivnom programu „Zajedno više možemo“, 4. Sajam mogućnosti – Kaštela 2019. bit će 5. listopada od 10 do 13 sati na Portu u Kaštel Starom. Grad Kaštela i Policijska uprava splitsko-dalmatinska organiziraju Sajam s ciljem promidžbe pozitivnih aktivnosti za djecu i mlade.

Cilje je upoznati djecu s pozitivnim izvanškolskim sadržajima i motivirati ih za odabir aktivnosti kojom bi se bavili u slobodno vrijeme kao jednim od načina zaštite djece i mladih od sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizinčnog ponašanja.

U Portu u Kaštel Starom, četvrtu godinu zaredom djeca iz osnovnih škola s područja Kaštela, imat će mogućnost na jednom mjestu upoznati se s radom sportskih klubova, kulturno umjetničkih društava, plesnih i drugih udruga koje djeluju na području grada Kaštela, a kako bi što lakše mogli odabrati neku od izvanškolskih aktivnosti kojom bi ispunili slobodno vrijeme.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.