Hrvatski radio

Radio Split

Baldasar pozvao Milanovića na ostavku

28.12.2015.

21:18

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Splitsk gradonačelnik Ivo Baldasar uputio je čestitku novoimenovanom predsjedniku Hrvatskoga sabora, akademiku Željku Reineru povodom njegovog imenovanja na tu funkciju na konstituirajućoj sjednici Sabora RH, a pozvao je Zorana Milanovića i vrh SDP-a na ostavke. .

Baldasar je kritizirao izjavo Zorana Milanovića o novoj vlasti da je "neosutaška" te je pozvao da Zoran Milanović i vodstvo stranke da ostavke zbog gubitka izbora.

Tek ćemo vidjeti je li to tek Baldasarova osveta što ga vodstvo stranke SDP-a nije stavilo na izbornu listu u X. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima 2015, iako je on gradonačelnik u najvećem gradu u kojemu trenutačno vlada SDP-ova koalicija. 

 

Baldasarova čestitka Željku Reineru  

„U ime Grada Splita i svoje osobno upućujem vam iskrene čestitke na izboru na časnu i odgovornu dužnost predsjednika Hrvatskoga sabora“, stoji u čestitci gradonačelnika Ive Baldasara koji je novoimenovanom predsjedniku zaželio puno mudrosti i strpljenja u vođenju Sabora i tom prilikom izrazio uvjerenje da će akademik Reiner predsjedničku funkciju obnašati na dobrobit svih građana i građanki Republike Hrvatske. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Počeo ENTER

Međunarodna znanstveno stručna konferencijaENTER