Hrvatski radio

Radio Split

Barbara Marković: svatko se bavi iznajmljivanjem

13.05.2022.

12:25

Autor: Denis Šabić

Obiteljski smještaj

Obiteljski smještaj

Foto: Barbara Marković / Barbara Marković

Barbara Marković, predsjednica Hrvatske udruge obiteljskog smještaja, najavila je kako u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije organiziraju Prvi kongres obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Tom prigodom poručila je kako iznajmljivači napreduju iz godine u godinu, ali je otkrila i što ih posebice tišti.

Barbara Marković

Barbara Marković

Foto: Barbara Marković / Barbara Marković

Za Split smo se odlučili iz razloga sto broji preko 25 tisuća iznajmljivača u županiji, što nas čini najjačom županijom po broju. Svrha ovakvog kongresa jest povezivanje i udruživanje hrvatskih vlasnika obiteljskog smještaja u jednu konkretnu udrugu koja će zastupati i raditi na probitku kvalitete iznajmljivanja. Riječ je o međunarodnom kongresu jer nam dolaze i strani predavači. Veseli nas čuti neka nova znanja i vještine, s vjerujem da možemo i mi njima otkriti neke svoja jer iz godine u godinu napredujemo u ovom segmentu turizma. Evo što nam je još istaknula u razgovoru za HRT Radio Split..

Intervju-Barbara Marković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.