Hrvatski radio

Radio Split

Božićno primanje prosvjetara kod nasbiskupa

13.12.2018.

12:55

Autor: Mladen Vuković

Božićno primanje prosvjetara kod nasbiskupa

Božićno primanje prosvjetara kod nasbiskupa

Foto: - / -

Danas je upriličeno Božićno primanje za ravnatelje osnovnih i srednjih škola te predškolskih ustanova kod splitsko-makarskog nadbiskupa monsinjora Marina Barišića u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, gdje je postavljena izložba božićnih motiva učenika

srednje Škole za grafiku, dizajn i održivu gradnju. U svečanom programu pjevali su učenici Mandolinskog orkestra i zbora Osnovne škole Meje, a učenice i učenici Turističko-ugostiteljske škole pripremili su slastice za domjenak.

Splitska dogradonačelnica Jelena Hrgović Tomaš čestitala je predstojeće blagdane svim odgajateljima, učiteljima i profesorima u teškom pozivu kurikularnog načela "Škola za život", a Grad Split je uložio u bolje uvjete školovanja u onim školama u koje dugo već nije ulagano.

Pročelnik županijskog Odjela društvenih djelatnosti Tomislav Đonlić istaknuo je da i Splitsko-dalmatinska županija ulaže znatna sredstva u opremanje škola.

O važnosti odgoja i ulozi roditelja u njemu u svojoj je čestitki govorio splitsko-makarski nadbiskup mons. dr. sc. Marin Barišić, a svi su dobili zbornik dječjih likovno-literarnih radova "U zagrljaju moje mame".

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.