Hrvatski radio

Radio Split

Dj Mihael Bubnjar aka Mr. NiceGuy, rodom iz Dugog Sela u emisiji Jezgra Radio Splita

30.05.2022.

10:02

Autor: Klubska Scena

default error photo

Dj Mihael Bubnjar aka Mr. NiceGuy, rodom iz Dugog Sela, kaže da mu je glazba u krvi, naročito techno. Priča je krenula sasvim slučajno iz zabave te se naposljetku pretvorilo se u nešto puno veće. Za sve je kriv njegov otac koji ga je osim prema ljubavi prema elektronskoj glazbi, upoznao i sa novim žanrovima, a kasnije mu se pridružio i tetak koji se i sam bavi glazbom.

Kao mladi dj 2015 odlazi na Korčulu, gdje dvije godine svira za redom, te osim na domaćem terenu u Dugom Selu svira i po Zagrebu.

2020. godine pozvan je na Sound Hub da napravi mix te je nakon toga je uslijedio niz guest mixeva, Xica Play u sklopu HRT Pule, Chaotic Groove, Trip Records, Enter Zagreb. To mu je omogućilo da u 2021 godinu krene odlično i da svira u Pločniku kao dio njihovog projekta “Zvuci Dnevne Sobe”. Te iste godine je pozvan i da svira u Undergroundu gdje je i zatvorio sezonu 2021 i otvorio 2022 godinu koja je krenula zasad obećavajuće.

U drugom mjesecu svira u DEPOu na RAW[R] Industries sa Tomom i ekipom iz Undergrounda, a zadnji njegovset bio je LIVE u sklopu The Session Worldwide radija (Underground Session).  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici