Hrvatski radio

Radio Split

Dobra zabava na prvoj večeri Ultre

11.07.2015.

08:59

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iza nas je prva noć trećeg festivala elektroničke glazbe ULTRA EUROPE, koji je na splitskome stadionu Poljudu okupila nekoliko desetaka tisuća partijanera. Do ranih jutarnjih sati zabavljali su se uz ritmove svjetski poznatih DJ-eva i grupa predvođenih zvijezdama festivala - bendu Chemical Brothers. Poslušajmošto o prvome danu ULTRE kažu posjetitelji.

Prva splitska ULTRA noć prošla je bez ozbiljnijih policijskih intervencija, a najčešći razlog privođenja gostiju na Poljudu bilo je posjedovanje narkotika. Sanja Nazlić iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske kaže da su privedene 94 osobe, od toga 44 iz Hrvatske.

Ekipe Hitne medicinske pomoći, koje su bile smještene i na stadionu, imale su manje intervencija nego prijašnjih godina, potvrdio je dr. Miho Sušić. 

Gradski komunalci od ranoga jutra čiste stadion i grad. Djelatnici Čistoće već su od pet sati bili na terenu, uz stadion - kaže voditeljica operativnih poslova Čistoće Ljubica Vrdoljak.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.