Hrvatski radio

Radio Split

Dobrotvorna večera za djecu iz Doma Maestral

26.12.2021.

20:51

Autor: Dom Maestral Split, Ivona Jakić

Predstavljanje Dobrotvorne večeri

Predstavljanje Dobrotvorne večeri

Foto: Dom Maestral / Dom Maestral

Pružimo im ruku! Zajedno za bolje uvjete njihovog života - poruka je Dječjeg doma Maestral Split koji je najavio Dobrotvornu večeru za djecu Maestrala, koja će biti održana u utorak, 28. prosinca u 19:30 sati u Restoranu Kampus (Cvite Fiskovića 3, Split).

Dječji dom Maestral Split okupit će na Dobrotvornoj večeri za djecu Maestrala donatore, tvrtke i ljude dobra srca, koji su, kroz rezervacije stolova u restoranu, sudjelovali u prikupljanja donacija za obnovu stana u Splitu, za štićenike Maestrala starije do 18 godina. Akcija prikupljanja donacija za obnovu stana još uvijek traje, sve dok se ne postigne novčani cilj - prikupiti 350 tisuća kuna, na koliko su procijenjeni radovi.

Večera je organizirana uz pomoć Studentskog centra Split, a volonterski su se angažirali poznati hrvatski kuhari - Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin, Duje i Ante Pisac, Roko Puče, Pero Savanović, Matko Ivanišević i Duje Milić), te višegodišnji prijatelji Maestrala - Petar Grašo, Zorica Kondža, Joško Banov, Doris Dragović, Ivo Amulić, glumica Nives Ivanković, operna i koncertna pjevačica Terezija Kusanović, te voditelji Edite Lučić Jelić i Pere Eranović.

U razgovoru s Ivonom Jakić, o toj humanitarnoj večeri ravnateljica Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin nam je kazala: 


Jelena Burazin

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.