Hrvatski radio

Radio Split

Dobrotvorni koncert za slijepu studenticu Ellu

12.03.2018.

07:09

Autor: RS

Dobrotvorni koncert za slijepu studenticu Ellu

Dobrotvorni koncert za slijepu studenticu Ellu

Foto: - / -

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Splitu, u suradnji s Klubom Zenta, organizira veliki humanitarni koncert! Studentica 1. godine tog fakulteta Ella Barišić slijepa je od rođenja, ali je unatoč toj velikoj prepreci uspješno završila srednju školu i upisala studij engleskog i talijanskog jezika.

Ella i njezina obitelj se nalaze u teškom financijskom stanju i trebaju našu pomoć. Priča o njihovoj obitelji već je bila objavljivana u nekim medijima prije nekoliko mjeseci i upravo to je najviše potaklo na organizaciju ovog koncerta koji će se održati 14. ožujka, srijeda, u klubu Zenta. Početak koncerta je oko ponoći. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za pomoć toj obitelji. Cijena ulaznice je simboličnih 30 kn, što je jako mala cijena za nastup 2 poznata hrvatska izvođača: Jole i grupe Dalmatino! Također će nastupiti i mlada Grupa 505 čije članove pretežito čine studenti koji će na ovaj način pomoći svojoj kolegici. Ulaznice se mogu kupiti na Filozofskom fakultetu u Radovanovoj 13 i Teslinoj 12 te na noć koncerta na ulazu u klub.

Pozivamo sve ljude dobre volje, mlade i stare da simboličnom donacijom pomognu ovoj obitelji i Elli da nastavi i dalje uspješno studirati. I usput će se dobro zabaviti - poručuje Karla Kozina iz Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Split.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.