Hrvatski radio

Radio Split

Domovinski pokret u SDŽ i nezavisne liste Trilja i Imotskog traže hitna rješenja za Brodosplit i poseban zakon zbog očuvanja domovinske sigurnosti!

20.01.2023.

13:35

Autor: Vukičević Zoran HRT radio Split

Ivan Šipić, Martin Pauk, Ivica Kukavica, Marko Žaja

Ivan Šipić, Martin Pauk, Ivica Kukavica, Marko Žaja

Foto: Zoran Vukičević / HRT Radio Split

"Privatizacija i kasniji pokušaji sanacije Brodosplita kao ključne splitske tvrtke ogledni su primjer propasti hrvatske industrije. Tisuće zaposlenih proživljavaju agoniju a sudbina vlasnika je pri tom nebitna", kazali su na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici Domovinskog pokreta te nezavisne liste Imotski Ivice Kukavice i nezavisne liste Ivana Šipića iz Trilja. Pored socijalnog , Kukavica je izdvojio temeljni problem očuvanja domovinske sigurnosti:

Iz cijele cetinske krajina više stotina obitelji je ovisilo o plaći iz Škvera. Socijalne posljedice su već jako teške a bit će i teže jer se očekuje promjena politike prema migrantima na Mediteranu istaknuli su čelnik Domovinskog pokreta u Županiji Marko Žaja te Ivan Šipić iz nezavisne liste Trilja:


Ivan Šipić nezavisna lista Trilj

Marko Žaja Domovinski pokret SDŽ

Ivica Kukavica, nezavisna lista Imotskoga

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.