Hrvatski radio

Radio Split

Dragica Jerkov na čelu udruge Krug

12.02.2018.

19:37

Autor: RS

Dragica Jerkov i Lada Karninčić

Dragica Jerkov i Lada Karninčić

Foto: - / -

Na izbornoj sjednici splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, koja je održana u HGK Županijskoj komori Split, jednoglasnom odlukom prisutnih članica za predsjednicu ogranka u idućm dvogodišnjem mandatu izabrana je Dragica Jerkov.

Dragica Jerkov, poduzetnica s više od 30 godina poduzetničkog iskustva, je interijer dizajner i predstavnica renomiranog talijanskog proizvođača kuhinja Scavolini za područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije i Makedonije. Ovo inače nije prvi put da je Jerkov izabrana  za predsjednicu splitskog ogranka Kruga, isti je naime već vodila u razdoblju 2007.-2013. godine.

Okupljene Kružice su se ujedno zahvalile dosadašnjoj predsjednici Ladi Karninčić, direktorici Trentona d.o.o., na njezinu angažmanu i predanosti u vođenju ogranka.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug jedna je od prvih udruga poduzetnica i poslovnih žena u Hrvatskoj, osnovana 1995. Splitski ogranak Udruge, koji broji 30-ak članica, njen je najstariji ogranak koji djeluje u kontinuitetu već 21 godinu.

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Split tijesno i uspješno više od dva desetljeća surađuje s Krugom na razvoju, poticanju i promicanju poduzetništva žena.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.