Hrvatski radio

Radio Split

Eksplozija oštetila dva automobila

16.06.2020.

09:05

Autor: Dijana Putnik

Eksplozija oštetila dva automobila

Eksplozija oštetila dva automobila

Foto: - / -

Nakon krvavog obračuna koji se u nedjelju navečer dogodio u Kaštel Kambelovcu, drama između protivničkih skupina u Kaštelima nastavila se i noćas. Nešto iza 2 sata stanovnike centra Kaštel Lukšića, u neposrednoj blizini dvorca Vitturi, probudila je eksplozija,

u kojoj je u potpunosti stradao automobil BMW u vlasništvo Joze Čabraje, koji je ranjen u obračun u nedjelju navečer i koji se trenutno nalazi u splitskoj bolnici.

Na teren su odmah izašli vatrogasci, policija i hitna pomoć te je požar nastao eksplozijom ubrzo ugašen. Materijalna šteta je značajna, no na sreću nema ozlijeđenih tek su ostali prestrašeni susjedi.

Mjesto događaja jutros osiguravaju policijski službenici, a više će se o svemu znati nakon policijskog očevida.

Eksplozivnu napravu pod Čabrajin automobil podmetnula je za sada nepoznata osoba ili osobe, a u eksploziji je stradao i automobil Suzuki jednog od susjeda.

Istom susjedu, automobil je stradao i pri eksploziji na Čabrajinom auto, koja je na istom mjestu bila podmetnuta i prije sedam godina.

 

Eksplozija - izjava

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.