Hrvatski radio

Radio Split

Gradonačelnik Puljak u posjetu HRM-u u Lori

11.06.2021.

12:47

Autor: RS, Grad Split

Foto Grad Split

Foto Grad Split

Foto: - / -

Gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenici gradonačelnika Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić posjetili su jutros Hrvatsku ratnu mornaricu u Luci Lora gdje im je domaćin bio zapovjednik kontraadmiral Ivo Raffanelli. Prvi je to u nizu nastupnih posjeta gradonačelnika i njegovih zamjenika,

a sa zapovjednikom kontraadmiralom Raffanelijem razgovarali su o dobroj suradnji Grada i Mornarice u proteklom razdoblju, koja će se, složile su se obje strane, jednako tako nastaviti i ubuduće.

Želim Vam dobrodošlicu i iskrene čestitke Vašem timu na pobjedi. Hrvatska ratna mornarica uvijek je tu, prisutna u životu ovog grada na brojne načine, sudjelujemo u aktivnostima i akcijama koje je Grad dosad provodio, primjerice u iznošenju drvene mase prilikom sanacije marjanske šume, radili smo na pošumljavanju u akciji Boranka, izlazimo u susret i pomažemo humanitarnim udrugama i institucijama primjerice MoST, Sanus, Maestral, uvijek smo tu na dispoziciji za bilo što treba. Mi smo dio ovog grada, veliki dio naših zaposlenika su građani Splita. Vjerujem u nastavak dobre suradnje s vašim timom – rekao je zapovjednik kontraadmiral Ivo Raffanelli predstavljajući Hrvatski ratnu mornaricu.

Gradonačelnik Puljak zahvalio se na čestitkama, gostoprimstvu i doprinosu koji daju gradu: - I dalje ćemo razvijati partnerske odnose te ih unaprjeđivati gdje god možemo. Grad će i dalje biti na raspolaganju za sve što treba Mornarici, hvala vam što sudjelujete u životu Splita.

Jedna od tema sastanka bila je i 30. obljetnica Hrvatske ratne mornarice koja bi se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, trebala svečano obilježiti ove godine.

Sljedećeg tjedna gradonačelnik Puljak sa svojim zamjenicima nastavit će s nastupnim posjetima institucijama koje djeluju u Splitu - izvijestili su iz gradske uprave.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.