Hrvatski radio

Radio Split

Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma

28.03.2020.

13:19

Autor: Vesna Relić

Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma

Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma

Foto: - / -

Svjesni trenutka kojeg svi proživljavamo, važnosti borbe protiv pandemije koronavirusa i u konačnici utjecaja pandemije na funkcioniranje Kluba, HNK Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka ''Bilo srce'' pokreću humanitarnu akciju "Dišimo kao jedno" s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za

za ortopediju i traumatologiju KBC Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom. HNK Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici kažu: pozivamo sve naše navijače, veterane, sponzore i sve ljude širokog srca, a koji su u mogućnosti, da se uključe u prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje intenzivne njege (kreveti, monitori, pumpe, sukcije i sva ostala oprema nužna za funkcioniranje u ovim najtežim trenucima).

Pomognimo da svi oni kojima će to biti potrebno dobiju najkvalitetniju zdravstvenu skrb u borbi s koronavirusom

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na žiro račun, posebno namijenjen za humanitarne svrhe:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.
IBAN: HR9124070001500328067
SWIFT: OTPVHR2X
Model: 00
Poziv na broj: 00
Opis: Humanitarna akcija

Molba je to i poruka Hajduka, uz pozdrav svim navijačima: "Dišimo kao jedno: Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.