Hrvatski radio

Radio Split

Hrvatsko nadzemlje - tribina na daljinu

19.10.2021.

07:11

Autor: RS

Hrvatsko nadzemlje - tribina na daljinu

Hrvatsko nadzemlje - tribina na daljinu

Foto: - / -

Projekt HRVATSKO NADZEMLJE počinje novu sezonu online susretom na temu „Talenti“ u srijedu 20. listopada 2021. u 20:30 sati na Facebook stranici i YouTube kanalu Hrvatskog nadzemlja. Gošća predavačica bit će Ivona Zgrabljić, osnivačica programa Edukator i Kreator i voditeljica projekta Talent4You.

Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest.

Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Sam naziv daje naslutiti razlog nastanka projekta koji želi biti reakcija na sve one negativnosti u našemu društvu o kojima svakodnevno slušamo.

Nadzemlje je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.