Hrvatski radio

Radio Split

13:13 / 26.01.2018.

Autor: RS

I Ante Mrvica predložen za nagradu 'Komunikator 2018'

I Ante Mrvica predložen za nagradu 'Komunikator 2018'

I Ante Mrvica predložen za nagradu 'Komunikator 2018'

Foto: - / -

Ante Mrvica, umirovljeni djelatnik Jadrolinije, posljednji je finalist za nagradu Komunikator 2018. godine. Uz njega u toj su završnici ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, europarlamentarka Biljana Borzan, pukovnik Davor Turković te autori stranice Di su pare.

Ante Mrvica koji je mirovinu dočekao kao koordinator Jadrolinije za splitsko područje, ne samo da je odlično radio svoj posao, nego je uvijek bio i otvoren za komunikaciju s javnošću. Na telefon su ga mogli dobiti putnici koji bi kasnili na trajekt, a bio je i spreman sve važne informacije pravodobno podijeliti s medijima. Pritom su svi znali da dobivaju točne podatke. Tako je Mrvica postao prepoznatljiv i pouzdan glas Trajektne luke Split“, kazao je Krešimir Macan, predsjednik žirija 11. Grand PRixa.

 U splitskoj luci Ante Mrvica je proveo 27 godina. Kaže kako je ljeti tamo znao biti po 18 sati radnim danom, a vikendom i dulje. Zbog toga su mu građani nadjenuli niz simpatičnih nadimaka, a najprepoznatljiviji je „dobri duh splitske Jadrolinije“.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.