Hrvatski radio

Radio Split

Imotski OPG-ovi u brošuri Imotska pijaca

26.01.2021.

12:40

Autor: MV

Imotski OPG-ovi u brošuri Imotska pijaca

Imotski OPG-ovi u brošuri Imotska pijaca

Foto: - / -

Facebook stranica Imotska pijaca, s više od 8000 članova, koju vode i administriraju članovi udruge K.U.M Proložac, uskoro će dobiti i tiskano izdanje. U suradnji s Turističkom zajednicom Imota dogovorena je da se Imotska pijaca do proljeća objavi u brošuri na hrvatskom i engleskom jeziku.

Brošura je zamišljena kao besplatni promidžbeni materijal imotskih OPG-ova i proizvođača koji će na ovaj način, zajedničkim snagama s TZ Imota lakše doprijeti do kupaca – domaćih, ali i stranih turista koji će boraviti u Imotskoj krajini.

S obzirom sa je Imotska pijaca višestruko prerasla u početku zamišljene okvire i na neki način nas zadužila da i dalje aktivno sudjelujemo i upravljamo ovim virtualnim okupljalištem, dogovorili smo i dodatnu vrijednost ovom našem volonterskom projektu od kojeg mi, kao pokretači i administratori nemamo direktnu korist, osim što kao i cijela Imotska krajina, kupujemo zdravo i kvalitetno te pomažemo domaću proizvodnju, kupovinu i prodaju - kaže nam Hrvoje Garac.

Pozivamo sve imotske OPG-ove da nam dostave svoje podatke – točan naziv OPG-a, MIBPG – broj poljoprivrednog gospodarstva te djelatnost kojom se bavi i nekoliko rečenica koje ih najbolje opisuju.

Prijaviti se mogu i OPG-ovi koji osim proizvodnje i prodaje hrane i pića u svojoj ponudi imaju i druge aktivnosti (npr. kušaonice domaćih proizvoda, vina, meda i slično i/ili izletničke aktivnosti, organizaciju događaja ili apartmanski smještaj).

K.U.M. Proložac i TZ Imota će nakon što prikupimo podatke BESPLATNO za OPG-ove tiskati brošuru te ju reklamirati i predati imotskim iznajmljivačima kako bi i strani gosti također mogli kupovati i konzumirati izvorno -  domaće i imotsko.

Potrebne podatke dostavite na mail kum.prolozac@gmail.com najkasnije do 25. veljače 2021. godine.

Za više informacija javiti se možete na mail adrese i brojeve telefona :

Josipa Rimac Vlajčić - 095 872 1485     E mail: josipa.rimac@gmail.com

Hrvoje Grbavac Garac - 095 503 7181    E mail: hrvojegarac@gmail.com

Aktivnosti se provode u sklopu projekta udruge K.U.M. Proložac „Ruralni prostor i mladi – nova razvojna šansa“ uz podršku Ministarstva poljoprivrede.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.