Hrvatski radio

Radio Split

Izborna kampanja - IZBORI 2015

06.11.2015.

17:00

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U programu Radio Splita svakodnevno u našim informativnim emisijama u 16 sati, do petka 6. studenoga 2015., izvještavamo s glavnih izbornih skupova za IX. i X. izbornu jedinicu parlamentarnih izbora...

IZVJEŠTAJI S IZBORNIH SKUPOVA

 

Petak, 6. studenoga 2015.

SPLIT: Konferencija za novinare Domovinske koalicije, u Trogiru koalicija Hrvatska raste.

 

Četvrtak, 5. studenoga 2015.

SPLIT: Hrvatska zora prestavila svoju listu.

 

Srijeda, 4. studneoga 2015.

SPLIT: Domoljubna koalicija u Sportskom centru Gripe, i Socijalistička radnička partija predstavila svoj program.

 

Utorak, 3. studenoga 2015.

TROGIR: Predstavljanje liste Domoljubne koalicije.

 

Petak, 30. listopada 2015.

SPLIT: Koalicija "Hrvatska raste" i premijer Milanović šetali gradom, a uvečer na Prokurativama izborni skup, Domoljubna koalicija predstavila svoju listu u Imotskom, a Most nezavisnih lista u Omišu. 

 

Četvrtak, 29. listopada 2015.

TROGIR: Predstavljena lista koalicije "Hrvatska raste", u Splitu koalicije "Uspješna Hrvatska" i Milana Bandića, a u Sinju Domoljubne koalicije.  

 

Ponedjeljak, 26. listopada 2015.

SPLIT: Pod Križem na Marjanu predstavljanje programa i kandidata stranke ŽELJKO KERUM - HRVATSKA GRAĐANSKA STRANKA za IX. i X. izbornu jedinicu. 

 

Nedjelja, 25. listopada 2015.

SPLIT: Marijana Puljak, predsjendica stranka Pametno na splitskoj rivi predstavila je svoj program.

 

Subota, 24. listopada 2015.

SPLIT: Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om predstavila je listu za X. izbornu jedinicu na kojoj je prvi general Damir Krstičević.

 

Petak, 23. studenoga 2015.

SPLIT: ORaH - potpredsjednik stranke Davor Škrlec u kafiću Bajamonti u Splitu i Hrvatska zora - predsjednik stranke Milan Kujnudžić predstavlja kandidate u X. izbornoj jedinici.

 

- - - - - 

 

Počela izborna kampanja

Državno izborno povjerenstvo objavilo je 21. listopada u 15 sati za svaku izbornu jedinicu zbirnu listu pravovaljanih predloženih lista. Time je službeno počela izborna promidžba koja će trajati 15 dana i 9 sati - do ponoći 6. studenog, kada počinje izborna šutnja.

Državno izborno povjerenstvo prihvatilo je ukupno 166 kandidacijskih lista, od čega su 161 stranačke, a pet je neovisnih lista.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.