Hrvatski radio

Radio Split

Još jedno priznanje dr. sc. Anti Mrvici

28.02.2018.

10:04

Autor: Jadran Marinković

Još jedno priznanje dr. sc. Anti Mrvici

Još jedno priznanje dr. sc. Anti Mrvici

Foto: - / -

Komunikator godine je Ante Mrvica, dobri duh splitske trajektne luke, dugogodišnji koordinator Jadrolinije za plovno područje Splita i Dubrovnika, umirovljen krajem kolovoza prošle godine - objavila je Hrvatska udruga za odnose s javnošću. U splitskoj je Gradskoj luci Mrvica proveo 27 godina.

O svom je poslu uvijek govorio da je tu zbog putnika i da putnik treba točnu i pravovremenu informaciju. Komunikacija mu nikada nije bila kaže "tlaka" i sa svima je razgovarao jednostavno i izravno, istaknuli su obrazlažući odluku Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

Inače, u završnici izbora za prestižnu komunikacijsku titulu bili su i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, europarlamentarka Biljana Borzan, pukovnik i pilot kanadera Davor Turković te autori Facebook stranice 'Di su pare'. Nagrada za Komunikatora godine, koju je prošle godine dobila Hrvatska gorska služba spašavanja, Mrvici će biti uručena na svečanosti 16. ožujka u zagrebačkom hotelu Westin.

Opširniji razgovor s Antom Mrvicom objavili smo u Jutranjem programu Radio Splita.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.