Hrvatski radio

Radio Split

Josip Perkušić predsjednik Savjeta mladih

24.06.2018.

10:30

Autor: RS

Josip Perkušić predsjednik Savjeta mladih

Josip Perkušić predsjednik Savjeta mladih

Foto: - / -

Župan Blaženko Boban je na početku konstituirajuće sjednice pozdravio novi saziv Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije izabran na 11. sjednici Županijske skupštine održanoj 28. svibnja 2018. godine. Istaknuo je svoju otvorenost prema mladima i pozvao sve na intenzivnu suradnju.

Kao mladi predstavnici aktivni u udrugama, političkim pomladcima i studentskim zborovima nada se da će ga upravo oni najbolje približiti problemima s kojima se svakodnevno susreću.

Konstituirajuću sjednicu Savjeta maldih SDŽ otvorio je predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar, pozvao na suradnju mladih i Županijske skupštine te je utvrđivanjem kvoruma i najstarijeg člana započeta sjednica.

Za predsjednika Savjeta mladih SDŽ jednoglasno jeizabran Josip Perkušić, student treće godine Pravnog fakulteta u Splitu. Za njegovu zamjenicu izabrana je Klara Ivanko iz općine Proložac, studentica Filozofskog fakulteta u Splitu.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se na podršci te izložio plan rada i izrazio nadu za konstruktivnom suradnjom s udrugama mladih, Studentskim zborovima i tijelima Splitsko-dalmatinske županije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.