Hrvatski radio

Radio Split

Kornelija snimila božićnu pjesmu

09.12.2021.

20:33

Autor: HRT Radio Split

Kornelija

Kornelija

Foto: Facebook profil / Facebook

Mladoj kaštelanskoj pjevačici Korneliji se već ostvarila božićna želja. Dobila je poklon - svoju prvu božićnu pjesmu "Božić bijeli dolazi". Autorsko-producentski tim "Hit factory" pobrinuo se da ovom toplom i veselom pjesmom Korneliju ugodno iznenadi i razveseli. Ova blagdanska pjesma donijeti će dobro raspoloženje i čaroliju Božića u domove brojnih slušatelja - najavljuje Kornelija. 

„Oduvijek sam maštala da ću imati svoju božićnu pjesmu. Sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom autorskom timu Hit Factory. Time su me stvarno iznenadili i neizmjerno obradovali. U tajnosti su pripremili i snimili kompletnu pjesmu. Kada me je ZETZ nazvao i rekao da treba otpjevati novu pjesmu, nisam znao o čemu se radi sve dok nisam čula prve taktove i neodoljive zvončiće. Bila sam presretna jer je pjesma odlična. Veseli me da ću od sada svake godine u vrijeme Božića moći unijeti blagdansko raspoloženje u brojne domove i ljudima uljepšati blagdane.

Inače, Božić je moj omiljeni dio godine. Obožavam kada se obitelji i prijatelji okupe i kada se svi zajedno veselimo i slavimo. U te dane svi nakratko zaboravimo na probleme i sivu svakodnevnicu i obuću nas čarolija i duh Božića. U božićno vrijeme uvijek pomislim kako bi bilo lijepo da je Božić svaki dan i da se svi tako osjećamo tijekom cijele godine. To bi bilo nešto najljepše. Svi bismo uvijek bili sretniji, veseliji i nasmijaniji, a mir i ljubav bi prekrivali grad.“ – rekla nam je mlada Kornelija.

Pjesma „Božić bijeli dolazi“ uskoro će dobiti i svoj video spot, koji će dodatno pojačati blagdanski ugođaj koji pjesma prenosi.

Poslušajmo i Kornelijinu božićnu poruku za naše slušatelje!

Božićni jingle

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.