Hrvatski radio

Radio Split

Ljubavna spajalica "Srcolov(m)ka" za samce

01.02.2023.

09:11

Autor: Hrvatsko nadzemlje, Radio Split

Srcolov(m)ka

Srcolov(m)ka

Foto: Hrvatsko nadzemlje / HN

Najdepresivniji mjesec u godini broji svoje zadnje dane, a to znači da je mjesec zaljubljenih na vratima. Korona je bila idealno opravdanje posljednje dvije godine, ali sada opravdanje više ne postoji! Susreti su se odaaavno vratili u dvoranu, a veljača je standardno rezervirana za najopušteniji susret Hrvatskoga nadzemlja.


Treća srijeda u najkraćem mjesecu u godini nikako ne može pasti na Valentinovo, ali ove godine pada sutradan. Znakovito, slažeš se? Zato ovaj mjesec za tebe imamo malo žešći zadatak: moraš se staviti u ulogu Kupida. Ma znaš, onaj slatki anđeo koji ljude pogađa ljubavnim strelicama... Hoće li ljubavna strelica pogoditi tvoje srce ili srce nekoga tebi bliskoga za koga znaš da je solo, tko zna!? S druge strane, ne moraš se brinuti hoćeš li izaći na dejt u utorak kad te čeka dejt sutradan u restoranu „Sjemenište“ uz najbolju ekipu Nadzemljaša.

Večeras službeno započinju prijave za našu jednu, jedinu i najbolju srcolovku. Čekaj, šta? Srcolovka? Hmm long story short: na susretu u veljači organiziramo zanimljivo upoznavanje samaca na kojem dijelimo nagrade navedenim kandidatima. A s obzirom na to da s Nadzemljem nema šale, samci u parovima imaju priliku ići na večeru, palačinke... Ostatak nek bude iznenađenje! Na tebi je da se prijaviš ili da prijaviš nekoga svoga. Broj je kandidata ograničen zato - požuri!

Mjesto i vrijeme ostaju isti: Velika dvorana Nadbiskupskog sjemeništa 15. veljače 2023. godine u 20:30 sati. Za šašavluk je (kao i uvijek) odgovorno Hrvatsko nadzemlje, a za glazbenu animaciju pobrinuti će se zbor mladih Savio sa Kmana.

Znači, imate doć! Prije prijavljivanja na samu Srcolov(m)ku pažljivo provjerite jeste li slobodni, a o rizicima zaljubljivanja i nuspojavama zaručništva i braka upitajte naše i vaše Hrvatsko nadzemlje. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.