Hrvatski radio

Radio Split

Ministar Božinović poslao dar dječaku Dominiku

29.03.2020.

09:32

Autor: HRT

Ministar Božinović poslao dar dječaku Dominiku

Ministar Božinović poslao dar dječaku Dominiku

Foto: - / -

U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nemaju granica. Dominik je upotrijebio svoju mašu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja.

Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio. Oduševio je i podpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića koji mu je poslao dar, policijsku kapu uz još vrećicu policijskih suvenira. Poklon ministra Davora Božinovića, uručio je načelnik Druge policijske postaje Ante Balov, te prenio ministrove pozdrave Dominiku i njegovoj obitelji.
Mama Nikolina u telefonskom razgovoru rekla nam je kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu. Sve nas pozdravlja i zahvaljuje od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti - izvijestio je MUP.

Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i nas.
#ostanidoma

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.