Hrvatski radio

Radio Split

Naš gost poteštat Andro Krstulović Opara

11.05.2018.

14:20

Autor: Rodoljub Jović

Naš gost poteštat Andro Krstulović Opara

Naš gost poteštat Andro Krstulović Opara

Foto: - / -

U ovom, u Splitu vjerojatno najljepšem dijelu godine, u vremenu kad zatopli, budi se priroda, pa i ljudi, mi, Splićani, riješimo se tereta zimske garderobe pa u đir, a srećom u Splitu imamo di điravat.

Osim brojnih privlačnih prostora i lokacija i ritam življenja - od Uskrsa preko Praznika rada pa Sudamje, sve do Dana Europe ili Dana Marjana - nudi nam se pravo bogatstvo doživljaja. Samo SUDAMJA obiluje desecima događaja, a ti traju i traju, i dalje, do pola svibnja. 

Specifičnost tih dinamičnih, zbivanjima prebogatih dana posvećenih našem splitskom nebeskom zaštitniku nalazimo ove godine i u jednom jedinom čoviku, jednom splitskom kreativcu i kreatoru, pokretaču i radniku, čovjeku velike energije i nesputane emocije prema gradu njegova i našeg življenja, dobro - nam - došlom aktualnom gradonačelniku, sveprisutnom Andri Krstuloviću-Opari.   

Taj, naš Andro, pored brojnih obaveza, a bilo je tu i predsjednice, premijera, Vlade, brojnih gostiju i prijatelja, stigao je ovih dana posjetiti i Radio Split. Zahvaljujući tome, ovog petka emitirali smo dio velikog intervjua s vodećim, prvim čovjekom Splita, a naš kolega Rodoljub Jović počeo ga je kronološki, nizom zbivanja s početka svibnja 2018.

Nastavak razgovora o splitskim, ali i osobnim aktualnostima temama i pitanjima, s neumornim splitskim gradonačelnikom moći ćete poslušati sljedećeg tjedna, u novom izdanju naše emisije Čovik, vrime, rič 17. svibnja 2017.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.