Hrvatski radio

Radio Split

Natječaj za studente i doktorande

29.11.2021.

08:32

Autor: RS

Foto HRT

Foto HRT

Foto: - / -

Grad Split objavio je 26. studenoga Natječaj za stipendiranje darovitih studenata i naknadu dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih doktorskih studija u akademskoj 2021./2022. godini temeljem kojega će dodijeliti 130 stipendija redovitim studentima

i deset naknada troškova školarine za posdiplomce.

Stipendije će se isplaćivati mjesečno u iznosima od 800 kuna studentima koji se školuju u Splitu ili izvan grada za programe koji postoje unutar splitskog Sveučilišta te po 1000 kuna onima koji se školuju izvan Splita, a te studijske grupe ne postoje u našem gradu. Naknada u visini od 7000 kuna jednokratno će se isplatiti studentima poslijediplomskih doktorskih studija za pokrivanje dijela troškova školarine.

Tekst Natječaja objavljen je na oglasnoj ploči Gradske uprave i na Službenoj internetskoj stranici Grada Splita, a rok za podnošenje prijava za studente je 15, a za studente poslijediplomskih doktorskih studije je 30 dana od dana objave. 

Više na vezi:

https://www.split.hr/brzi-linkovi/natjecaji-i-oglasi/natjecaji-za-stipendiranje-i-sufinanciranje-ucenika-i-studenata

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.