Hrvatski radio

Radio Split

Nema novozaražanih, izliječeno 460 osoba

24.05.2020.

12:00

Autor: RS

Nema novozaražanih, izliječeno 460 osoba

Nema novozaražanih, izliječeno 460 osoba

Foto: - / -

Od ukupno 127 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije ni danas, kao i jučer, nema novooboljelih osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je izliječeno 460 osoba. 19 osoba je hospitalizirano.

6 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 4 osobe su na respiratoru i to 3 iz Splitsko-dalmatinske županije i 1 iz Šibensko-kninske županije. U karanteni hotela Zagreb nema nijedna osoba.
Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom.

Od ponoći ukidaju se neke mjere Stožera na Braču

Uz već donesenu odluku o ukidanju ograničenja prijevoza i zabrane napuštanja prebivališta i stalnog boravka u RH kao i prekidu režima propusnica za promet između svih jedinica lokalne samouprave na otoku Braču te suglasnost za prijevoz trajektima koja je stupila na snagu dana 22. svibnja 2020. godine (petak) u 24 sata, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na prijedlog Stožera civilne zaštite SDŽ donio je Odluku da mjere koje su između ostalog ograničavale rad trgovina, tržnica i ribarnica, održavanje pogreba i vjenčanja, društvenih sportskih i vjerskih okupljanja, korištenja dječjih i sportskih igrališta i zadržavanja na ulicama (a koje su uvedene kasnije) prestaju vrijediti od 24. svibnja 2020. godina (nedjelja) u 24 sata - izvijestio je Stožer civilne zaštite.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.