Hrvatski radio

Radio Split

Nema novozaraženih, još 6 izliječenih, ukupno 554 slučaja

11.05.2020.

13:01

Autor: RS

Nema novozaraženih, još 6 izliječenih, ukupno 554 slučaja

Nema novozaraženih, još 6 izliječenih, ukupno 554 slučaja

Foto: - / -

Od ukupno 195 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije, na dan 11. svibnja 2020. (ponedjeljak) nema novooboljelih osoba (jučer poslijepodne je potvrđeno još 7 slučajeva na Braču). U odnosu na jučerašnji dan još je 6 osoba izliječeno

te je na području Splitsko-dalmatinske županije do sada ukupno izliječeno 390 osoba.

142 zdravstvena djelatnika nalaze se u samoizolaciji.

46 osoba je hospitalizirano. 6 osoba nalazi se na respiratoru od toga 4 osobe iz Splitsko-dalmatinske županije te 2 osobe iz Šibensko-kninske županije.

10 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Na području Splitsko dalmatinske županije do sada je zabilježeno 554 slučaja zaraze koronavirusom.

Stanari vraćeni iz Makarske u Dom u Vukovarskoj

Svi korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Split, smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici koji se nalaze u domu su testirani i njihov nalaz na COVID infekciju je negativan. Ostali korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Split, smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici, a koji su bili smješteni u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Biokovka u Makarskoj od 12. travnja 2020. dva puta su testirani na COVID infekciju i njihov nalaz je negativan te su tijekom prijepodneva vraćeni u Dom u Vukovarskoj ulici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.