Hrvatski radio

Radio Split

Nikolina Rabadan ex Vuletin dobitnica aviokarata

03.01.2022.

15:04

Autor: TZ Grada Splita

Šetajuća povorka

Šetajuća povorka

Foto: TZ grada Splita / TZ grada Splita

„Kliknimo na sreću i letimo s Croatia Airlinesom“ naziv je nagradnog natječaja koji je pokrenula Turistička zajednica grada Splita u suradnji s domaćim avioprijevoznikom Croatia Airlines, a dobitnica dviju zrakoplovnih karata je Nikolina Rabadan ex Vuletin!

Od 15. prosinca do 31. prosinca, posjetitelji Adventa u Splitu imali su priliku okušati sreću u nagradnom natječaju i osvojiti dvije povratne zrakoplovne karte na relaciji Split – Zagreb – Split, a sada je konačno poznato i tko ih je osvojio!

Zadatak sudionika nagradnog natječaja bio je fotografirati se iza photo framea kojeg je šetajuća adventska povorka nosila Rivom, Đardinom i Mertojakom, objaviti fotografiju na Facebooku ili Instagramu, tagirati stranice Turističke zajednice grada Splita i Croatia Airlinesa te objasniti što za njega znači Advent u Splitu.

Nagradni natječaj zatvoren je 31. prosinca u 23:59 sati, a danas je komisija izabrala pobjednika odnosno pobjednicu. Komisija, sastavljena od četiri članice među kojima su direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, voditeljica društvenih mreža Turističke zajednice grada Splita Josipa Škaro, rukovoditeljica prodaje Croatie Airlines Marija Pavić te rukovoditeljica marketinga Croatie Airlines Anamarija Jurinjak, pri odabiru pobjednika vodile su se zadovoljavanjem svih uvjeta natječaja, ali i kreativnošću.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.