Hrvatski radio

Radio Split

"Plan za moju najbolju godinu"

16.01.2019.

09:58

Autor: Miranda Hrabar

"Plan za moju najbolju godinu"

"Plan za moju najbolju godinu"

Foto: - / -

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. To je samo jedna od smjernica za izradu uspješnog "Plana za moju najbolju godinu".

To je ujedno i naziv radionice koju je kreirala i vodi Ivana Štulić, koacherica, konzultantica, trenerica i magistra primijenjene pozitivne psihologije. Upravo nas pozitivna psihologija uči kako ispravno postaviti i ostvariti ciljeve s kojima smo uplovili u novu godinu - kao ponovnu priliku za novi početak.

Kako ostvariti želje, ispuniti zadaće i realno postaviti ciljeve, kako ne odustati na pola puta, kako ne razočarati samoga sebe i zašto klasične novogodišnje odluke tako često propadnu - sve to pitali smo Ivanu Štulić. Prvo pitanje naše Mirande Hrabar bilo je - je li uopće moguće 365 dana slijediti vlastite odluke i uspješno ih realizirati:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.