Hrvatski radio

Radio Split

Poginuo mladić kod Omiša

01.01.2015.

11:28

Autor: Radio Split

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je šest oštećenja tuđe stvari, šest teških krađa te tri krađe. Zabilježeno je dvanaest prometnih nesreće. Jedna osoba je smrtno stradala, jedna osoba je teže a dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Jučer oko 16.15 sati u mjestu Mala Luka na području Omiša došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom marke BMW te je najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u uzvišenu betonsku bankinu, a potom u željeznu zaštitnu ogradu. Od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja. Zbog obavljanja očevida promet navedenom dionicom ceste bio je zatvoren od 16.25 do 18.53 sata.

 

"Mir i dobro"

Tijekom provođenja akcije „Mir i dobro“ tijekom protekla 24 sata zabilježena su tri oštećenja i to dva stakla i jednog osobnog vozila uslijed aktivacije petardi. Četiri osobe zadobile su ozlijede uslijed aktivacije petardi od kojih je jedan maloljetnik dobio lakše, a jedan teže ozljede.

  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Svi za Lećevicu

radionice