Hrvatski radio

Radio Split

Policija moli za pomoć u utvrđivanju identiteta

11.11.2020.

17:29

Autor: Vesna Relić

Policija moli za pomoć u utvrđivanju identiteta

Policija moli za pomoć u utvrđivanju identiteta

Foto: - / -

Iz PU splitsko-dalmatinske mole da se bilo kakvo saznanje ili informaija o identitetu muškarca sa fotografije javi na broj 192, u I. policijsku postaju Split, ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje zbog počinjenog kaznenog djela Teške krađe od 12. lipnja ove godine u Splitu o čemu smo već izvijestili. Prema do sada utvrđenim činjenicama  tijekom dana je provaljeno u stan iz kojeg je otuđen nakit i novac za što se sumnjiči nepoznata muška osoba. Vlasniku je pričinjena znatna materijalna šteta.
Policija posjeduje fotografije i video mogućeg počinitelja. Stoga se mole građani koji raspolažu informacijama o osobi s fotografija i videa (nalazi se u Dokumentima pod nazivom Camera1 za medije) da obavijeste I. policijsku postaju Split na telefon 021/504-510, 504-511 ili na broj 192.
 
Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr . Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.